Alexandru Arşinel, din nou pe mâna medicilor, înainte de mutarea la Sinaia: "Oamenii mă doresc sănătos" VIDEO

 

Alexandru Arşinel a speriat pe toată lumea, după ce în urmă cu o lună, i s-a făcut rău şi a chemat ambulanţa. După ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, actorul a vorbit despre starea actuală de sanătate, dar şi care este motivul pentru care se va muta, pentru o perioadă, la Sinaia.

În cadrul emisiunii "Răi da' Buni", prin legătură telefonică, Alexandru Arşinel a povestit că se simte mai bine şi că nu mai sunt motive atât de mari de îngrijorare. Mai mult decât atât, celebrul actor a mărturisit că motivul pentru care va merge la Sinaia, va fi să se deconecteze de agitaţia mediului urban şi să ia o gură de aer proaspăt.

„Nu am mai fost într-un spital de 2 luni de zile și atunci mai merg la spital să-mi fac...Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească, mai ales acum în momentele astea, când una dintre cele mai mari actrițe ale Naționalului...e o veste foarte tristă, a fost o mare actriță (Florina Cercel, n.r.).

Peste câteva zile mă voi duce să mă odihnesc puțin la Sinaia, într-un cuibușor de nebunii, mi-e dor de aerul de acolo, de liniștea de acolo. Simți nevoia, ai nevoie de o gură de oxigen, săptămâna viitoare o să trag o fugă până la Mărășești. Mă duc cu soția, cu Ioana, doamna care are grijă de soția mea și, în așteptare, pentru prietenii care vor trece spre munte, poate vor mai opri, din când în când și la mine” a povestit Alexandru Arșinel, la „Răi da Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest