Alexandru Arşinel, primele declaraţii după ce a suferit un atac cerebral! Medicii au vrut să îl ţină în spital, dar s-a opus VIDEO

 

Alexandru Arşinel a trecut printr-un episod cu adevărat şocant, din cauza stării precare de sănătate. După ce a stat la Terapie Intensivă, marele actor a oferit primele declaraţii, pentru „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

Marele actor, după ce a ajuns pe mâinile medicilor, a oferit detalii din episodul care l-a marcat. Într-o  notă umoristică, Alexandru Arşinel chiar s-a comparat cu pistoanele de la maşină care se blochează. „Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul” a spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

Astăzi, Alexandru Arşinel urmează sa facă din nou o vizită medicului, după ce ieri a fost externat din spitalul Bagdasar. „Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest