Alin Gălăţescu faţă în faţă cu Ana Mocanu: "Buzele prea groase transmit un mesaj de oralitate de natură sexuală!"

 
+3 click pentru
galerie

Ana Mocanu a fost desfiinţată zilele trecute de analistul de modă Alin Gălăţescu în cadrul emisiunii "Agentul Vip". Gălăţescu a apreciat ţinuta fostei asistente TV, dar în schimb a criticat aspru intervenţiile chirurgicale estetice la care a apelat Ana.

Cei doi au fost invitaţi la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi s-au confruntat faţă în faţă. Şi-au pus întrebări şi şi-au cerut explicaţii pentru cele afirmate.

"Din ce punct de vedere m-aţi privit pe mine, când v-aţi uitat la buzele mele. Din punct de vedere sexual? Că eu refuz să cred că, dumneavoastră un critic de modă, aţi făcut asta!", l-a întrebat Ana Mocanu pe Alin Gălăţescu.

"Apropo de buze, mie mi se pare ridicol excesul ăsta de intervenţie. Mesajul transmis către ceilalţi este un mesaj de oralitate, o oralitate de natură sexuală. De ce trebuie să fii atât de vulgară?", a venit replica lui Gălăţescu.

Ana Mocanu i-a cerut socoteală lui criticului de modă şi pentru faptul că i-a spus că are bidoane în loc de sâni.

"Eu nu aveam cum să exagerez în primul rând, pentru că sunt o fată minionă. Şi mi-am pus cea mai mică măsură. Acum sincer domnul Gălăţescu, vi se pare că sunt bidoane? Nu a fost o investiţie, mi-am rezolvat un complex. Eu doi ani de zile la televizor fără silicoane, nu mi le-am pus doar pentru atenţie. Dar spuneţi dacă sunt bidoane sau nu?," a mai spus  Ana Mocanu.

Urmăriţi întreaga discuţie în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest