Alina Eremia, în faţa altarului! "A fost un moment emoţionant, dar amuzant"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia s-a întors de la altar, acolo unde a trăit un moment cât se poate de emoţionant.

Părinţii vedetei au împlinit 25 de ani de căsnicie, iar astăzi au sărbătorit nunta de argint. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce dansau şi a fost iremediabil. În câteva priviri s-au înţeles şi de atunci nu s-au mai despărţit.

"Dacă n-am reuşit să asist la prima nuntă a mamei, am reuşit să asist la a doua, la nunta de argint. Au fost 25 de ani de căsătorie şi a fost o ceremonie emoţionantă. Vin de la petrecere, am spart petrecerea şi am venit în emisiune. A fost şi emoţionant şi amuzant în acelaşi timp. Ei au retrăit oarecum momentul iniţial şi făceau tot felul de glume, se fâstâceau puţin... Eu m-am distrat. Astăzi a fost şi ceremonia la Biserică. A fost foarte frumos. Mircea a ţinut verighetele, au fost naşii părinţilor mei care au ţinut lumânările... Mama a fost îmbrăcată într-o rochie cu floricele să se asorteze cu buchetul... Oricum, chiar şi-au dat interesul"
, a mărturisit Alina în emisiune.

În ceea ce priveşte dragostea pentru Alina, Mihai Morar a citit-o: "După cum zâmbeşti, stai bine cu dragostea". Reacţia ei a fost scurtă şi cu subînţeles; un "da" hotărât zâmbind.

"Nu cred că este cazul acum, deşi mama avea vârsta mea când s-a căsătorit, eu vreau să mai aştept", a declarat mai departe Alina Eremia.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest