Alina Pușcaș, lucruri interzise pentru sarcină în vacanță!

 

Alina Pușcaș a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a vorbit despre peripeţiile pe care le-a avut în timp ce se afla în vacanţă. A răcit şi, neavând voie să ia medicamente din cauza sarcinii, a trebuit să se lupte cu virusul.

Intrată prin transmisie telefonică, Alina Puşcaş a povestit cu lux de amănunte ce a păţit în vacanţă şi cum a reuşit să răcească.

"Am răcit. Am fost mai rău ieri şi alaltăieri. În general n-am probleme cu aerul condiţionat, dar m-a prins pe picior greşit. În momentul în care am făcut un drum la mare de vreo trei ore, când am ajuns acolo deja era rezolvată treaba şi am răcit destul de rău. Mă ţin tare, încep să-mi revin. Nu sunt chiar răpusă de boală. N-am voie nici medicamente. Dacă devine foarte gravă situaţia voi apela şi la medicamente. Am reuşit să beau multe ceaiuri cu miere, n-am stat chiar în pat. N-am bolit mai mult decât era cazul. Sunt aproape spre finalul acestei răceli", a explicat vedeta.

De asemenea, acesta nu e singurul lucru palpitant, ci şi faptul că a mâncat fructe de mare în timpul sarcinii, aşa cum nu este recomandat de către medici.

"Am făcut multe lucruri interzise în timpul sarcinii. Ştii că nu sunt recomandate fructele de mare, dar nu am putut să mă abţin. Am fost mult prea curioasă", a mărturisit Alina Puşcaş prin telefon.

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru. În primăvară, prezentatoarea TV a dezvluit că așteaptă o fetiță.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest