Amănunte despre operația de cezariană a lui Tily Niculae, după ce spitalul în care trebuia să nască, a fost închis din cauza unui caz de COVID-19!

 

Tily Niculae este mai fericită ca niciodată! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, în cursul zilei de vineri, pe data de 27 martie, după ce în ultima săptămână de sarcină a aflat că spitalul unde era programată să facă cezariana a fost închis, din cauza unui caz confirmat cu COVID-19.

La nici 24 de ore după ce a născut, Tily Niculae a intrat în direct, la Răi da’ Buni, unde a făcut primele declarații despre starea sa, cât și despre cum a reușit să facă față stresului cauzat de închiderea spitalului în care trebuia să nască.

Tily Niculae a adus pe lume un băiețel sănătos și minunat, care a cântarit, nici mai mult, nici mai puțin de 3,620 kg. Iar pentru că și-a dorit ca fericirea de a deveni mamă pentru a doua oară, să nu îi fie umbrită de nimic, actrița s-a setat pe faptul că trebuie să-l aducă pe lume pe cel mic, indiferent de impedimentele pe care le întâlnește.

Astfel că, cu o doză enormă de pozitivism, Tily Niculae a mărturisit că a tratat situația în care s-a trezit, cu calm, ca pruncul din pântecul său să nu fie afectat și a început căutarea clinicilor și doctorilor care ar fi putut-o asista la naștere.

„Când treci printr-o sarcină, ca în cazul meu și devii mamă pentru a doua oară, realizezi că în timpul unei sarcini se poate întâmpla orice. Aveam un singur focus că voi naște, iar restul sunt detalii. Înainte să nasc chiar am facut câteva story-uri în care le îndemnam pe viitoarele mămici să fie calme. Am încercat să mă detașez de frică și de panică, în aceste condiții oribile, că oricare dintre noi este expus.” a spus Tily.

Mai mult de atât, vedeta a avut și un sfat pentru toate viitoarele mămici care, este posibil, să treacă prin aceeași experiență ca a ei, din cauza pandemiei de coronavirus.

“În acest moment, la consultații, tu nu ai voie să mergi la controale. Sunt foarte multe lucruri care se pot întâmpla. Le doresc tuturor mamelor să se seteze mental, că noi suntem creatorul minții noastre.” a completat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest