Andreea Bălan face lumină în urma acuzaţiilor lui Marius Gavrilă! Care este adevărul?

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă scandalul este din nou în toi între Andreea Bălan, Keo şi Marius Gavrilă, artita a venit în emisiunea "Răi da' buni" pentru a face lumină în acest caz. Andreea a vorbit despre afirmaţiile din ultima perioadă care au fost lansate de fostul ei iubit, Keo, dar şi despre fostul impresar Marius Gavrilă.

Marius Gavrilă a spus că Andreea Bălan i-a plâns pe umăr în momentul în care a suferit după despărţirea de Keo şi că în acea perioadă artista ar fi vrut să se sinucidă.  Însă artista a dat replica.

"Acum 10 ani nici măcar nu a existat acest incident, s-a întâmplat acum 13 ani, când eu nici nu îl cunoşteam pe Marius Gavrilă, tocmai se terminase proiectul "Andree". A existat caum 13 ani un episod, eu am avut o cădere de calciu, am leşinat, am fost dusă la spital. Aveam multe concerte, foarte multă oboseală. Am leşinat şi am fost dusă de urgenţă la spital. E foarte urât ce face acest om. Spune că am vrut să mă omor. Urât. A auzit nişte poveşti de la rudele mele şi acum vorbeşte aiurea", a declarat Andreea Bălan, în ediţia de luni a emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest