Bătaia, ruptă din Rai? Paula Chirilă a trecut prin momente cumplite: "Am căzut pe jos"

 

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Paula Chirilă, a mărturisit cele mai violente clipe prin care a trecut, dar şi motivul care era întemeiat.

Paula Chirilă a fost invitată joi seară în emisiunea "Răi da' buni", unde a vorbit despre castingurile care se fac pentru un nou sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Vedeta a mărturisit şi câteva momente din trecut în care a primit bătaie de la cele mai dragi persoane şi anume părinţii săi.

"L-am pierdut pe fratele meu. Eu aveam opt ani, el trei. A plecat să caute înghețată și l-a găsit un domn care l-a dus la poliţie. Tata m-a învinovăţit şi mi-a dat o palmă de am căzut pe jos. Acum îi înţeleg perfect. Stătea într-un pătuţ, cu ochii mari. Pe vremea aia erau scenarii cu oameni care răpesc copii. Era nenorocire. Atunci a fost o ceartă. Am mai primit o dată o bătaie. Acum mi-am adus aminte. M-am dus la ştrand fără să-i anunţ. Aveam vreo zece ani. Am primit-o cu cureaua. Am făcut-o lată. Puteam să mă înec", a mărturisit Paula Chirilă.

A fost în pragul divorţului
Paula Chirilă şi soţul ei, Marius Aciu, au fost la un pas de separare. În anul 2015, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, iar în prezent formează în continuare un cuplu. "Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine", a încheiat Paula Chirilă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016."Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest