Betty Salam nici nu vrea să audă de apă! Vedeta a dezvăluit de ce se teme să intre în piscină

 

Betty Salam se află în vacanță și iubește la nebunie aceste momente, căci poate pleca alături de iubitul ei și de prieteni departe de casă, în locații de vis.

Invitată la ”Răi da'buni”; Betty a vorbit despre iubitul ei, dar și despre unde vrea să plece în vacanță și despre familia ei.

Fiica cea mare a lui Florin Salam nu a vrut să intre în piscină, chiar dacă a îmbrăcat un costum de baie auriu.

”Am venit singură. El se uită la televizor chiar acum la noi. Vreau să rămânem împreună toată viața. Noi suntem împreună peste tot și îi punem în capcană pe toți. În vacanță vreau să ajung la Roma și vreau să vizitez, că am auzit că este foarte frumos. Înainte de ziua mea. Aș prefera să nu îmi fac ziua și să vizitez mai mult în vacanță. Vom pleca și cu niște prieteni foarte apropiați. Preferăm să fim un pic mai retrași”, a spus Betty la Antena Stars.

Aceasta și-a amintit și de ziua iubitului ei și de gafa din cauza căreia Cătălin s-a supărat.

”De ziua lui, am uitat să îți spun ”La mulți ani” la miezul nopții, așa că am vrut să mă revanșez și i-am trimis un ursuleț de pluș uriaș. Am trimis pe cineva să i-l ducă. Mi s-a întâmplat ceva când eram mai mică cu un văr de-al meu. M-a înecat acolo și de atunci mi-e frică de apă. Sunt foarte geloasă, dar nu genul ăla care o să stea după el. Nu este ok să stau în permanență cu ochii pe el. Sunt geloasă și dacă văd că e ceva în neregulă, prefer să nu mai vorbesc cu el și să îl tratez cu indiferență. Toată lumea este bine. Eu încerc să lucrez cât mai mult și să fac mai multe piese. Pregătesc mai multe piese, sunt surprize. Dani nu vrea să cânte cu vocea, el vrea să cânte la pian. Este timid. Deocamdată, nu cred că se simte pregătit să facă asta și nu cred că l-ar lăsa tata. Nici mie nu mi-ar plăcea să îl văd acum”, a mai spus Betty.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest