Bianca Drăguşanu, informaţie-bombă despre Daniela Crudu: "Se căsătoreşte la anul. Eu şi Victor vom fi naşii ei, mai mult ca sigur!"

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai bune prietene ale Danielei Crudu. Cu ocazia unui eveniment special, Bianca a acceptat să acorde un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Bianca a intrat, astăzi, în direct în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a făcut o dezvăluire senzaţională despre buna ei prietenă, Daniela Crudu, care este protagonista show-ului "Burlăciţa".

"Eu astăzi nu prea pot vorbi pentru că am făcut o intervenţie la o măsea. Am păţit ce păţeşte tot omul, le mai păţeşti din când în când. Muncesc, uite rochia asta de pe mine am făcut-o astăzi, am schimbat fermoarul de trei ori la ea şi mă aştept ca a patra oară când voi urca pe scenă să se rupă din nou, ca să fie spectacol. Muncesc foarte mult. Sunt cu prietena mea cu Maria şi am venit să o susţin.

Daniela este foarte îndrăgostită şi prevăd, în calitate de prietenă, că undeva la anul, pe vremea asta, Daniela se va căsători şi va trebui să mă gândesc de pe acum ce model de rochie i se potriveşte. Eu şi Victor vom fi naşii Danielei Crudu, mai mult ca sigur," a spus Bianca Drăguşanu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest