Camelia Potec, detalii despre nunta cu tatăl fetiţei sale: „Nu cred că o să am timp să organizez tot” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Camelia Potec a oferit detalii în ceea ce priveşte organizarea nunţii cu tatăl fetiţei sale. Şi nu doar atât! Campioana României la înot a făcut dezvăluiri uimitoare şi din viaţa de sportivă.

În ciuda faptului că viaţa de campion, de multe ori, te pune să îţi sacrifici viaţa personală, iată că cea care este Campioana României la înot a ştiut cum să se împartă între două mari responsabilităţi. Camelia Potec, proaspătă mămică, arată incredibil de bine după ce a născut în urmă cu 10 luni, iar acum se pregăteşte cu paşi mărunţi, dar siguri, de nuntă.

Chiar dacă şi-ar fi dorit să se mărite anul acesta, fratele ei i-a luat-o înainte, aşa că mai aşteaptă un an pentru a face pasul cel mare. Din spusele acesteia, marele eveniment va avea loc în toamna anilui 2020 sau la finele acestuia.

"După olimpiadă fac nunta. Pe 31 august se căsătoreşte religios fratele meu şi are şi botezul celui mic. În plus, vreau să o pregătesc din timp şi vreau să iasă aşa cum am visat eu întotdeauna. Am eu aşa câteva dorinţe. Nu cred că o să am timp să o organizez eu 100%, dar o să dau liniile pe care mi le doresc. Dacă se întâmplă acest lucru, se întâmplă la sfârşitul anului viitor sau undeva în toamna anului viitor. Sunt sigură că şi cea mică va avea ceva idei", a mărturisit Camelia Potec la "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest