Care a fost cea mai grea zi din viața lui Cristi din Banat?

 
+2 click pentru
galerie

Cristi din Banat s-a făcut cunoscut mai întâi în Spania la un concurs de talente și abia apoi pe plaiurile mioritice. Însă românii nu i-au privit talentul la fel ca spaniolii, ba chiar mai mult decât atât, i-au ironizat stilul muzical și videoclipurile, fapt care i-a provocat suferință artistului.

Cristi din Banat a intrat în legătură telefonică directă cu Mihai Morar, în ediția de vineri, a emisiunii "Răi da' buni" și a răspuns deschis la câteva întrebări.

”Cea mai grea zi din viața mea a fost atunci când s-a făcut mișto de melodia mea. Am muncit la ea și m-ați făcut să sufăr. În Spania, am lucrat la o fabrică, dar eu am continuat să cânt. Așa m-am născut cu talentul ăsta. Așa sunt eu mai feminin!”, a declarat cântărețul, vineri, în emisiunea ”Răi da' buni” de la Antena Stars.

În plus, Cristi din Banat a vorbit și despre cum a trăit el în copilărie, după ce și-a pierduta tatăl pe când avea numai 11 ani. El a mărturist că avut o viață destul de grea, pentru că a trebuit să muncească de la o vârstă fragedă, dar în același timp a evitat să se victimizeze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest