Câtă cruzime! Fiica ei a închis-o în casă! Care au fost primele cuvinte pe care a reuşit să le spună bătrâna de 25 de kilograme?

 
+3 click pentru
galerie

Cazul femeii de 62 de ani, din Bacău, care cântăreşte numai 25 de kg şi a fost abandonată de propria fiică a cutremurat o ţară întreagă. Ea se află acum pe un pat de spital, iar medicii s-au străduit din greu să îi stabilizeze starea de sănătate. Bâtrâna se simte acum relativ mai bine şi a reuşit cu greu să spună câteva cuvinte şi să povestească de ce a ajuns în această stare.

"Sunt transipirată toată. Când am apărut aici, aveam 2 zile de când îmi era foarte sete şi foarte frig. Am un magazin de unde îmi dă pe datorie carne, cartofi, fasole, dar eu nu nu prea mănânc. Eu mănânc carne fiartă. Eu nu mai puteam mânca pâine. Pe mine m-a mirat foarte mult că am slăbit aşa, pentru că eu mâncam foarte mult. Nu îmi amintesc când am început să slăbesc aşa. Boala a apărut mai de mult şi m-a deranjat. Noaptea mă lăsa încuiată. Ziua, căra lemne, făcea mâncare, în limita posibilităţilor. Trebuie să mănânce şi ea pentru că e fiica mea", a reuşit să spună cu ultimele puteri doamna Ciobanu la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars.

Medicul care a îngrijit-o a contrazis spusele doamnei Ciobanu şi susţine că ştie din surse sigure faptul că aceasta a fost neglijată. Mai mult decât atât, medicul a spus că boala de care suferă bătrâna nu este în stadiu avansat, aşa că nu putea cauza scăderea dramatică în greutate. Doctorul susţine că alimentaţia precară şi dezhidratarea ar fi fost principalele cauze.

"În urmă cu 24 de ore a ajuns la spital în stare foarte gravă, dezhidratată, nehrănită, plus că mai are şi un cancer genital. Am încercat să o echilibrăm, însă la 25 de kg este cam greu să o echilibrăm. Ea a spus că a fost alimentată din 2 în 2 zile de fiica ei. A fost şocant şi pentru noi. Nu am mai văzut aşa ceva. Nu are metastaze ca să ajungă la 25 de kg. Motivul a fost mixt. Bănuiesc că a fost vorba şi de lipsă de alimentaţie şi abandon. Am auzit din surse sigure că a fost alimentată din 2 în 2 zile. Am hidratat-o prin perfuzie, prin transfuzie de sânge. Nu ştim dacă se va întoarce acasp, ci vor veni de la Asistenţă Socială şi o vor prelua de la noi. Va mai rămâne în spital, cel puţin 3-4 săptămâni. În condiţiile dumneai, vârsta şi stare, cred că până atunci va ajunge până la 45 - 50 kg. Starea ei gravă ne-a obligat să-i punem perfuzii la ambele mâini şi să-i băgăm şi pe gură puţin. Acum şi-a reveni şi se mai poate hrăni puţin.Nu a fost tratată niciodată. A spus că a evitat să ajungă la spital de ruşine. În urmă cu 6 luni, a fost trimisă la specialist chiar de mine. Nici în prezent nu vrea să fie tratată. Este rigidă complet, are picioarele şi mâinile anchilozate. Este o stare în care se află de 6 luni. Din momentul în care a venit la spital, de dumneai se ocupă o echipă întreagă de medici pentru că este un caz mai special şi complex", a declarat directorul spitalului din Buhuşi, unde este internată doamna Ciobanu.
 

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest