Catinca Roman şi Simona Traşcă, dezbatere fără precendent pe tema violenţelor îndurate de Daniela Crudu: „E un cerc vicios”/ VIDEO

 

Scandalul în care Daniela Crudu este personaj principal a şocat pe toată lumea! După ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, vedeta nu a dorit să depună plângere împotriva lui, astfel încât bărbatul a părăsit ţara, neavând nicio restricţie în sensul acesta. Invitate în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Simona Traşcă şi Catinca Roman au analizat situaţia în care se află fosta asistentă în momentul de faţă.

Decizia Cruduţei de a nu-i face dosar penal celui care a agresat-o a împărţit lumea în două tabere. În tabăra celor care este de acord cu fosta asistentă de la Capatos intră şi Simona Traşcă. Blondina este de părere că iubirea este mult mai importantă decât actele de violenţă, motiv pentru care dacă ar fi fost în aceeaşi situaţie ar fi procedat la fel ca bruneta – nu l-ar fi acuzat de agresiune, dar cu siguranţă, l-ar fi părăsit.

"Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face.", a declarat Simona Traşcă. 

În cealaltă tabără se află Catinca Roman, care a mărturisit că în urma experienţei de viaţă pe care o are, că atunci când un bărbat îşi abuzează sau agresează partenera de viaţă, cu siguranţă, nu a iubit-o vreodată.

"Nu este vorba despre iubire, Simona, sincer! Un bărbat care răneşte, jigneşte sau abuzează fizic o femeie, nu o iubeşte. Fetele asta nu înţeleg. Vorbesc din poziţia unei femei care a trecut prin multe la viaţa ei.", susţine Catinca, pentru emisiunea "Răi da' buni".

Mai mult de atât, Catinca Roman a vorbit despre motivele pentru care bărbaţii ajung să comită violenţe de genul, cât despre femeile care îi atrag. "În general, persoanele care ajung în această situaţie, sunt deja într-un stres psihic, continuu, de vreme îndelungată. Nu mai judecă aşa cum ar trebui. Plus că este un cerc vicios. Bărbaţii abuzatori sunt extrem de manipulatori, dominatori, suferă de lipsa empatiei. Ea fiind de la început o persoană cu anumite vulnerabilităţi, care a avut probabil o copilărie cu traume, specialiştii spun că în situaţii de genul ajung persoane care au avut o viaţă grea, cu probleme.", a povestit ea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest