Caută o prietenă şi nu găseşte! Mihai Trăistariu, dezamăgit de propunerile indecente ale fanelor: „Vor doar aventuri de o noapte” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Aparenţele înşală de cele mai multe ori! Asta se întâmplă şi în cazul lui Mihai Trăistariu! Chiar dacă am fi spus că este adeptul aventurilor de noate, iată că artistul este, de fapt, un familist convins, care îşi dorește o relaţie serioasă. Dar problema este că... nu a găsit încă femeia potrivită, conform spuselor acestuia.

În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Mihai Trăistariu a vorbit despre situaţia amoroasă în care este, la momentul actual. Se pare că artistul nu este într-o relaţie, chiar dacă foarte multe reprezentante ale sexului frumos îi scriu. Cântăreţul este dezamăgit de faptul că motivele pentru care acestea iniţiază conversaţii cu el sunt aventurile de o noapte.

„Eu sunt pe principiul relației de lungă durată. Nu prea găsesc ce trebuie, îndrăznesc să îmi scrie mai mult fetele obraznice care vor aventuri de o noapte.” a spus Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Totodată, Mihai Trăistariu ne-a prezentat şi apartamentul în care locuieşte şi a dezvăluit cât l-a costat mobilarea şi modernizarea acestuia. După ce a vândut un teren, în schimbul a cinci apartamente la malul mării, artistul se bucură de un adevărat succes în industria imobiliarelor. Decis să păstreze un singur apartament, iar pe celălalt să le dea în chirie, Mihai Trăistariu deja a demarat proiectul din care are de gând sa scoată sume impresionante de bani.

„Am trecut de 20.000 de euro pe mobilă[...]Am ajuns la un miliard de lei vechi, o sută de mii de ron numai mobilatul și utilatul. Pe 6 lustre am dat 4000 de lei.”a spus Mihai Trăistariu, pentru Rai da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest