Ce decize neaşteptată a luat fiul lui Leo Iorga, la trei luni de la moartea artistului: „Iniţial nu am vrut”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni, de la Antena Stars, fiul lui Leo Iorga a povestit cu lux de amănunte despre cum reuşeşte să se descurce în lipsa părintelui său, dar şi care a fost ultimul sfat primit de la regratatul artist. Mai mult de atât, Paul Iorga a dezvăluit şi ce decezie neaşteptată a luat la trei luni de la moartea tatălui său.

Paul Iorga este mai decis ca niciodată să ducă mai departe numele tatălui său! Astfel încât, fiul lui Leo Iorga a compus o piesă, pe care părintele său a ascultat-o înainte de a trece în nefiinţă. Mai mult de atât, tânărul artist deja a lansat-o pentru publicul larg.

În platoul emisiunii de la Antena Stars, fiul regretatului cântăreţ a povestit că sfatul pe care i l-a dat întotdeauna a fost „Fă ceea ce simţi! Fii tu!”. Vizibil emoţionat, Paul Iorga a mai spus că în ciuda faptului că nu şi-a dorit să devină cântăreţ, talentul pe care l-a moştenit de la tatăl său l-a împins să se dăruiască întru totul muzicii.

"Iniţial, nu am vrut să îi urmez drumul, dar aşa s-a întâmplat, a fost o întâmplare, nu s-a vrut", a mărturisit Paul Iorga.

Cum au reacţionat oamenii la prima melodie a lui Paul Iorga

"Am fost uimit, pentru că am primit foarte multe share-uri pe Instagram, am lansat piesa pe pagina pea de YouTube, şi am avut emoţii, pentru că nu aveam nici un urmăritor, mă aşteptam să nu o asculte nimeni. Am avut o plăcută surpriză să văd că atâţia oameni, inclusiv artişti", a mai spus Paul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest