Ce măsuri de siguranță și-a luat mama Deliei, în plină pandemie de coronavirus: „Mi-e frică!”

 

Gina Matache se numără printre cetățenii conștienți de gravitatea situației care are loc în întreaga lume! Prin intermediul unei conferințe video pentru „Răi da’ Buni”, mama Deliei a povestit cum îsi ocupă timpul cât stă în carantină, cât și care sunt soluțiile la care a apelat pentru a se proteja de infectarea cu noul coronavirus.

Gina Matache stă departe de cele două fiice din cauza coronavirusului. Extrem de prezentă în viața Deliei, cât și a Oanei, interpreta de muzică populară a decis să întrerupă vizitele la cele două acasă, dat fiind că fiica cea mică are și doi copilași vulnerabili pe care trebuie să îi protejeze.

Mai mult de atât, artista a mărturisit că nu iese mai mult de trei ori pe săptămână, din casă, iar atunci când o face merge la magazin, ca să își cumpere strictul necesar. „Mai intru pe Youtube, îmi pun muzică și ascult ce mai e la modă zilele astea. Nu avem ce să facem, trebuie să stăm liniștiți. Noi am mai trecut prin astea. Eu am ieșit la complexul de la 20m de casă, unde îmi iau pâine, o dată la trei zile. Mi-e frică! Nu mi-e frică pentru noi, ci pentru copii. Asa că decât să îi bag în emoții, mai bine stau în casă. Am întors casa cu susul în jos de câteva ori. Din octombrie, tot în casă stau, după operație. Mi-e greu fără cei mici, sincer.” a spus Gina Matache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest