Ce spune Dan Badea despre depresia de după divorţul de Lora: "Eram la pământ, efectiv! A fost ceva groaznic!"

 
+2 click pentru
galerie

Lora şi Dan Badea au avut o relaţie, despre care toată lumea credea că va fi frumoasă şi durabilă. Erau foarte fericiţi când s-au căsătorit şi nimeni nu s-ar fi aşteptat la o despărţire atât de rapidă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 şi după numai doi ani au ales să divorţeze. Invitat în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Dan Badea a vorbit în principal despre spectacolele sale de stand-up comedy pe care le organizează atât în ţară, cât şi peste hotare.

Printre altele, Dan a vorbit şi despre speculaţiile care au apărut în presă referitoare la faptul că ar fi fost deprimat după divorţul de Lora. Artistul a dat un răspuns destul de ironic la întrebarea lui Mihai Morar, în legătură cu acest subiect.

"Eram atât de deprimat, încât atunci când ţineam spectacolele râdeam cu toate sutele alea de oameni. Eram la pământ, efectiv! A fost ceva groaznic! Deci aşa ceva nu s-a mai văzut. Am trecut prin momente dificile, dar na. Atât eu cât şi spectatorii eram la pâmânt de râs, adică pe jos de râs. Dar nu eram deprimaţi, a fost bine. (...) Cred că aşa a fost să fie. Am fost fericit în timpul căsătoriei, dar apoi nu am am mai fost. Am tot căutat fericirea în viaţa asta şi nu ştiu ce să zic. Încă nu am tras o concluzie," a declarat Dan Badea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Mihai Morar l-a întrebat când a fost ultima dată când a vorbit cu Lora.

"Înainte să plec în State, a trecut ceva timp. De fapt nu, mint. A fost odată în public la o imprevizaţie, am văzut-o, ne-am îmbrăţişat, am vorbit. Ea e foarte ocupată, eu sunt foarte ocupat. Nu am nicio problemă să vorbim. Suntem doi oameni normali la cap," a mai spus, cu sinceritate, Dan Badea.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest