Cleopatra Stratan, transformare uluitoare! A renunţat la imaginea de fată cuminte şi a devenit o bombă sexy/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate şi cunoscute artiste din România. Cântăreaţa a crescut în faţa publicului, lansându-se pe piaţa muzicală de la o vârstă fragedă. Astfel încât, toţi cei care i-au urmărit evoluţia artistică de-a lungul timpului, au trăit un şoc când au sesizat cât de mult s-a schimbat!

Cleopatra nu mai este o fetiţă şi nici nu îl mai aşteaptă pe Ghiţă, la portiţă! Fiica lui Pavel Stratan a reuşit sa pună pe jar imaginaţia tuturor bărbaţilor datorită ipostazelor extrem de sexy din noul videoclip muzical. Cu un decolteu ameţitor de sexy, cântăreaţa a făcut sezanţie în mediul online!

Mai mult de atât, Cleopatra Stratan a devenit din ce în ce mai îndrăzneaţă din punct de vedere artistic, dat fiind că în noul videoclip a fost protagonista unor mişcări extrem de lascive. Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, artista a mărturisit că una dintre cele mai mari pasiuni este dansul, așa că filmarea videoclipului a fost o adevărată plăcere pentru aceasta.

"Eu am făcut cu mare pasiune acest videoclip, am filmat şi am primit o plăcere deosebită din partea dansatorilor care au dansat cu mine şi nu am făcut chiar coregrafii concrete, cum au făcut ceilalţi, dar vibe-ul care mi-a fost transmis atunci când am făcut acele mişcări, cât de ondulate ar fi fost ele, mi-au dat o plăcere extraordinară!", susţine vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest