Concurenta "X Factor" abandonată când era doar un bebeluş a vorbit despre întâlnirea cu mama biologică! Mărturisiri emoționante!

 
+2 click pentru
galerie

Monica este o tânără cu păr creţ care s-a făcut cunoscută prin intermediul show-ului "X Factor", după ce vocea ei a impresionat publicul şi juraţii. Povestea ei de viaţă este una dramatică, ce a emoţionat o ţară întreagă.

"În urmă cu un an am fost în Italia, la audiţii, dar nu am reuşit să trec de anumite etape. Am venit aici şi am sperat ca cineva să mă ajute să-mi găsesc mama. Nu aş fi găsit-o niciodată pe mama dacă nu aş fi venit la X Factor. A fost greu când am aflat că am fost adoptată. Acum sunt bine. Imediat mi-am dorit să-mi cunosc originile, pentru că mereu te simţi  cu sufletul rupt. Trebuia să ştiu de unde vine părul ăsta creţ. (...) În primul moment, m-am supărat foarte tare, dar după, m-am simţit bine. Mama adoptivă se temea că o să plec şi o s-o las. Am simţit că nu sunt nebună, pentru că, de când eram mică am simţit că eram adoptată. Mama era gitată, pentru că îi era teamă că urma să mă piardă. I-am spus că mama adevărată poate să-mi fie prietenă", a declarat concurenta "X Factor", la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest