Connect-R, dezvăluri incredibile despre relaţia cu Misha! Artistul a dat cărţile pe faţă: „Este subiectul meu sensibil” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Connect-R a rupt tăcerea! Artistul a vorbit, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” despre relaţia sa cu Misha şi ce anume mai reprezintă aceasta pentru el. Totodată, a povestit şi despre cea mai recentă piesă lansată.

În ciuda faptului că toată lumea îi vedea despărţiţi definitiv, cântăreţul s-a confesat şi a declarat că între cei doi este dragoste puternică şi acum. Pe lângă detaliile oferite despre relaţie, artistul a vorbit şi despre piesa recent lansat, cât şi despre planurile de viitor pe care le are cu femeia cu care are un copil.

„De rușine, sunt foarte mulți oameni care lucrează în spatele meu și mi-e rușine să las ritmul mai jos și cumva de-asta îmi dau tot interesul. (...) Totul a plecat de la Nichita, de la un interviu al marelui Nichita Stănescu, care spunea că un cub perfect nu atrage atenția. Mi s-a părut genial, mi s-a părut liniștitor pentru mine, pentru că am trăit mult timp în ochii celorlalți. (...) Nu iese, trebuie să te obișnuiești....O să încerc să fiu tot timpul cea mai bună versiune a mea, dar dacă nu o să reușesc nu e niciun fel de problemă. Frumusețea unui om vine din interiorul lui, știu oameni care nu sunt atât de estetici, dar care sunt atât de plăcuți, atât de frumoși. Mă gândeam dacă ar fi existat sală pentru suflet.” a mărturisit Connect-R.

Este cunoscut faptul că artistul şi Misha au divorţat în urmă cu aproape doi ani. Cei doi au o fetiţă împreună, ce reprezintă sensul vieţii lor. În cadrul interviului, Connect-R a mărturisit că Misha este singura femeie pe care o iubeşte şi subiectul lui sensibil.

Nu cred că mi-am ratat căsnicia...Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum...timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie. Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul” a spus Connect-R, pentru „Răi da Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest