Connect-R şi-a ales naşul! De cununie! Pepe îi va fi părinte spiritual

 
+2 click pentru
galerie

În exclusivitate la "Răi da'buni", naşul şi finul au dezvăluit lumii că pe lângă prietenie, îi va uni şi o legătură spirituală. Pepe va fi unul dintre naşii de cununie ai lui Connect-R.

Viitorul tătic a intrat în legătură directă în emisiune, unde se afla Pepe. Connect-R a dezvăluit cine vor fi naşii fetiţei şi naşii de cununie. Printre ei, chiar invitatul lui Mihai Morar, care a intuit ceva.

"Naşii copilului vor fi sora Mishei şi soţul ei, iar naşii de cununie vor fi Emil Burloi şi Pepe împreună cu soţia. Îmi era ruşine să-i propun, dar am descoperit că şi Pepe se gândea la lucrul ăsta. Mă documentez acum, citesc cărţi despre cum se cresc copii. În pauzele de la filmările "Next Star", îl întrebam pe Pepe despre copii, îi ceream sfaturi" a dezvăluit Connect-R, în exclusivitate.

"Am discutat în urmă cu o săptămână despre asta, el are un program mai încărcat decât al meu. Sper să stăm toţi patru la o masă, să se cunoască soţiile noastre. Chiar simţeam amândoi lucrul ăsta, există o chimie între noi", a adăugat Pepe, prezent în platou.

Să fie într-un ceas bun!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest