Cornelia Catanga a căzut la pat din cauza problemelor și a depresiei! "Sunt apăsată de unele lucruri, pe care nu i le spun nici soțului meu"

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga s-a izolat în casă de ceva vreme și se luptă cu o depresie adâncă. Cântăreața este hotărâtă să se lase de muzică și spune că factorii care au determinat-o să ia această decizie au fost problemele de sănătate, faptul că nu s-a mai simțit apreciată pentru munca ei, iar un alt motiv ar fi chiar venirii lunii noiembrie, care i-a amintit de moartea mamei ei.

"Da se spune că stresul este boala secolului. Nu m-am simțit deloc bine. Nici la ziua Marei Bănică nu am reușit să ajung. La un moment dat m-am hotărât să mă las de muzică. O să fac și un spectacol la Sala Palatului cu soțul meu, care va marca 42 de ani de carieră. Sunt într-o pasă foarte nasoală. Mă bucur că am o familie minunată, am un copil minunat. Am un soț extraordinar, care mă înțelege și mă ajută. Mă rog, m-am și enervat puțin pentru că și menajera mea, i-am dat bani înainte și nu am mai venit. Mie îmi este foarte greu să mă duc seară de seară, să pierd nopți și să vin dimineața. Eu nu mai știu decât restaurant și acasă. Eu nu am fost obișnuită să fac prea multă treabă în casă, am făcut și eu ce am putut pentru că, eu și soțul meu am plecat la muncă, să putem să creștem acest copil minunat căruia i-am oferit o educație aleasă. Mulți dintre artiștii care sunt de valore, atunci când când muncești la stăpân, simți că valorea ta nu este apreciată. 90% nu m-am simțit apreciată. În luna noiembrie, nu m-am simțit niciodată bine încă din anul în care a murit mama. Sunt apăsată de unele lucruri pe care nu le pot dezvălui în fața telespectatorilor, pentru că le păstrez în sufletul meu. Nu îi spun nici soțului meu, Pădureanu pentru că nu vreau să îl supăr, nu îi spun nici lui Alexandru. Nu am cui să îi spun. Nu am am prietene, că am văzut ce înseamnă prietenele," a declarat Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul emisiunii "Răi da' buni". 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest