Cornelia Catanga: "M-am răzgândit! Nu-mi mai scot silicoanele!"

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga își pătrează silicoanele. A anunțat chiar în platoul emisiunii "Răi da' buni", unde a fost invitată alături de soțul ei Aurel Pădureanu. Cântăreața a povestit și despre nunta ei și a declarat este fericită și împăcată în fața lui Dumnezeu după acest eveniment.

"Am avut o filmare cu nașa cu Oana Turcu și mă admira și îmi zice: Eu în locul tău nu aș da silicoanle jos, că își stă bine așa cum ești și la un moment dat am zis mă apuc de țambal. Renunț la acordeon de dragul mameloalor și mă apuc de țambal. (...) Deocamdată până în 2015 nu renunț, ca să vedem ce o fi cu alegerile astea. Care o ieși să fie bine pentru silicoanele mele," a mărturisit luni Cornelia Catanga, în platoul  "Răi da' buni", în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cântăreața a vorbit și despre nunta sa, dar și despre faptul că ea nu cântă playback și a spus că îi refuză pe cei care îi propun astfel de oferte, ea preferând să cânte numai live, vorba lui Mihai Morar "Pentru lăutari să cânte playback e ca și când ai face dragoste cu o femeie gonflabilă".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest