Costas de la „Insula Iubirii”, amănunte despre împăcarea cu Geanina! Cum a primit vestea că va deveni tată VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă nimeni nu le mai dădea nicio şansă, după difuzarea reality show-ului „Insula Iubirii”, iată că lucrurile stau total diferit. Costas şi Geanina s-au căsătorit și mai mult de atât, acum urmează să devină părinţii unui băieţel. Invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar a povestit cine a făcut primul pas spre împăcare, cât şi cum a primit vestea că va deveni părinte.

Odată cu întoarcerea din Thailanda, Costas şi Geanina au decis să ia o scurtă pauză, pentru a vedea unde-i poartă viitorul. Se pare că nu au putut rezista prea mult departe unul de celălalt, iar dovada stă în faptul că odată cu dorinţa Geaninei de a se reîmpăca, cei doi au început să formeze un cuplu, din nou. Mai mult de atât, cei doi s-au şi casătorit şi urmează să devină părinţi.

"Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu. (...) Nu a născut, urmează în ianuarie. Băiat. Am făcut cununia civilă. M-am schimbat să zic așa, experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent. De copil încă nu conștientizez, când o să apară o să conștientizez și mai mult", a spus Costas.

Pe canapeaua din platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Costas a mărturisit ca experienţa „Insula Iubirii” l-a schimbat cu desăvârşire. Fostul concurent al reality-show-ului de pe Antena 1, a devenit un bărbat mult mai responsabil şi conștient de lucrurile pe care trebuie să le îndrepte la propria persoană.

Totodată, acesta a povestit cu entuziasm despre momentul pe care îl aşteaptă cu sufletul la gură: acela de a-şi ţine băieţelul în braţe, pentru prima dată. Se pare că Geanina îl va aduce pe lume, în prima lună a anului 2020.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest