Crăciun la Reanimare! Ilie Micolov a făcut declarații cutremurătoare de pe patul de spital! I-a curs lichid din picioare

 
+2 click pentru
galerie

Ilie Micolov a ajuns în stare gravă la un spital din Brașov, acuzând dureri cumplite la picioare. Artistul este internat de mai bine de o săptămână la secția reanimare, după ce i s-au umflat picioarele, au început să se crape și să elimine apă. Durerile au devenit insuportabile, iar Ilie nu a mai putut să meargă.

Artistul a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii "Răi da' buni" și a povestit prin ce a trecut.

"Iisus coboară printre oameni în mantie albă de nea și dă celor ce n-au putere și speranță de a trăi. Îi spun cu credință, îți spun că undeva, cândva în timp, drumurile tuturor se depart de pământeni. De aceea vreau să te rog, ca un dac bun ce ești și ca un dac bun ce sunt, să rândem, să ne bucurăm pentru tot ce am făcut bun, pentru tot ce am adus în inimile oamenilor. Este adevărat că sunt puțin cam șubred, cum zic bucovinenii mei.(...) Sunt în spital de 7-8 zile la reanimare, pentru că aici primesc pansamente, medicament. Dar între timp mi s-a mai declanșat și un diabet. Dar din fericire durerile s-au mai ameliorat," a declarat Ilie Micolov, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars. 

Urmăriți întreaga declarație a artitului în materialul de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest