CRBL, dezvăluiri şocante! A locuit în Spania, timp de un an şi nu a observat nimeni „Am făcut un test” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

CRBL a făcut dezvăluiri şocante, chiar în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”! Artistul a dat o veste bombă, ce l-a lăsat mut şi pe Mihai Morar. Acesta împreună cu familia sa, au locuit în Spania, un întreg an, chiar înainte de competiţia Asia Express. Ce este şi mai uimitor este faptul că nimeni nu şi-a dat seama!

CRBL a vrut să înceapă de la zero, împreună cu fiinţele dragi, aşa că şi-a împachetat bagajul şi au plecat în Spania. Pentru că au vrut sa vadă cum s-ar acomoda Alessia într-o ţară străină, i-au schimbat şcoala şi au dat start experimentului. Cei trei au locuit în Spania, până când a început competiţia „Asia Express”.

Pentru că dorul de casă a fost puternic, Elena, soţia acestuia, a decis să se mute înapoi, aşa că a împachetat totul, iar în două săptămâni a pus totul la loc, ca şi când nu ar fi plecat vreodată. Odată întors din India, CRBL a avut parte de şocul vieţii atunci când a văzut ca soţia sa a reuşit să mute o întreagă casă, singură.

„Sigur mă înţelege. Ne-am susţinut unul pe altul în toate nebuniile nostre. Are şi ea nebunii, mă şochează câteodată. Nu am povestit asta niciodată: eu am plecat în India din Spania şi am ajuns în România, iar Elena stând în Spania a reuşit sa multe tot în România, în numai două săptămâni. Am făcut nişte încercări.Nu a ştiut nimeni. Ne-am mutat un an de zile în Spania, iar pe Alesia am dus-o la şcoală acolo timp de un an. Am vrut sa vedem cum se descurcă Alesia într-o altă ţară.” a mărturisit CRBL


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest