CRBL, mai sincer ca niciodată! De ce cântă manele la petreceri?

 
+2 click pentru
galerie

CRBL se poate considera un om împlinit. Are o carieră de succes în industria muzicală, dar şi în plan personal îi merge foarte bine. Are o familie frumoasă şi fetiţă superbă.

Invitat în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, CRBL a povestit cu zâmbetul pe buze despre felul în care relaţionează cu fiica lui şi a spus că a ajuns la vârsta la care îi pune foarte multe întrebări. De asemenea, cântăreţul a mărturisit că atunci când consumă bauturi alcoolice, cântă manele.

"Fiica mea era mare fană a lui Alex Velea, iar piesa "Din vina ta" a făcut-o să nu îl mai placă pe Alex. Vorbim de videoclip. A văzut doar începutul şi a zis gata, nu vreau să mai văd, e urâtă. I-a zis aseară lui Alex Velea după concert să nu mai cânte piesa asta. (...) Alesia nu ştie că după concert mai cântăm manele, pentru că m-ar întreba de ce fac asta. Şi ar trebui să îi explic că depinde cât beau, de aia cânt manele. Apoi ar trebui să îi explic ce înseamnă a bea şi am zis că e prea devreme să îi explic treaba asta şi zic că e prea devreme, o să afle ea mai târziu. Pe mine mă întreabă lumea la concerte şi le-am zis că e în funcţie de cât beau. Maneaua este la locul ei, este binevenită şi ea este muzică. Bineînţeles că există unele care nu trebuiesc ascultate şi unele care sunt foarte tari," a declarat CRBL, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Cântăreţul a povestit şi despre proiectele de care se ocupă în această perioadă, a povestit cum a filmat ultimul său videoclip şi mărturisit faptul că în curând îşi va lansa o aplicaţie.

"Mai fac un lucru foarte tare. Am constatat că suntem în 2015 şi că www-ul este foarte bătrân, site-urile sunt foarte învechite şi mi-am făcut o aplicaţie, în care se găsesc taote informaţiile despre mine. Iar prin intermediul ei, vreau să vând nişte şepci, iar banii îi voi dona la un spital de copii," a mai spus CRBL.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest