Cristina Spătar a pozat sexy pentru Nick Rădoi: ”Eu m-am gândit că este cea mai potrivită femeie”

 

Nick Rădoi duce o viață de vis în America, iar zilele acestea a încheiat un contract special cu Cristina Spătar.

Acesta a intervenit la ”Răi da' buni pentru a vorbi despre acest contract neașteptat, mai ales că artista este în plin proces de divorț cu soțul ei.

”Este o legătură profesională. Ideea este că este vorba doar de un contract profesional în ceea ce privește imaginea Spa-ului lui Nick pe care îl are în Mexic și mă simt onorată”, a spus Cristina.

”Îi dau onoarea Cristinei să răspundă. Mă bucur pentru lucrul pe care l-am început, chiar dacă nu ne-am cunoscut personal, o să ne cunoaștem. O să vină și în Mexic pentru a continua proiectul. Dacă vrea, poate să vină și familia ei în Mexic în vacanță. Sper că știe că nu trebuie să își facă probleme, în spatele unor imagini există și seriozitate”, a spus și Nick Rădoi la Antena Stars.

Cristina este foarte încântată de proiect.

”Am vorbit cu managerul și apoi cu dumnealui, am pus la punct detaliile și sper să continuăm lucrurile”, a mai spus Cristina, iar omul de afaceri a dezvăluit că are de gând să o ajute pe artistă să devină cunoscută și în străinătate
.

”Eu m-am gândit că este cea mai potrivită femeie să îmi reprezinte această afacere. Cristina este o mare cântăreață și îmi doresc să o ajut să cânte aici în niște locuri. Mulțumesc, Cristina, pentru tot”
, a mai spus Nick Rădoi, iar pe yacht-ul lui și-a făcut apariția și Irinel Columbeanu, care petrece de zor pe tărâmul american.

V.M⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest