Cristina Spătar, momentul adevărului! De la palatul de regină, la apartament în chirie! "Am luat viaţa de la minus zero" VIDEO

 

Cristina Spătar a avut o viaţa plina de suişuri şi de coborâşuri, în ultima vreme. După ce a divorţat de Alin Ionecscu, artista a mărturisit în cadrul emisiunii "Răi da' Buni" că nu i-a fost deloc uşor, atunci când a rămas singură cu doi copii.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da' Buni" de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar, Cristina Spătar a dezvăluit toate momentele dificile prin care a trecut, cât şi soluţiile pe care le-a găsit ori de câte ori simţea că nu mai poate.

Cristina Spătar a evitat timp de jumătate de an să mai apară la televizor, deoarece nu se simţea pregătită deloc. În perioada în care a stat departe de lumina reflectoarelor, regina R&B-ului a avut parte de schimbări drastice în viaţă, după cum a declarat chiar aceasta.

"A fost o perioada de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut. Șase luni nu am vrut să apar la televizor, am refuzat orice pentru că nu mă simțeam pregătită. M-am mutat, s-au produs schimbări în viața personală și business. Mă ocup foarte tare de afacere, a început să meargă. Am început să mă implic în proiectele muzicale. Mi-am reluat viața pas cu pas.

Am pornit treaba asta chiar imediat după divorț, suntem zece angajați, eu sunt cu ele, mă implic. Am luat viața de la minus zero, cu doi copii. Am o vilă închiriată, încerc să fac un credit și să-mi iau o casă. Am fost o singură săptămână la mare, am încercat să le ofer tot. Am o fostă soacră care mă ajută când am nevoie și în rest cu Dumnezeu înainte.", a declarat Cristina Spătar, la Răi Da Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest