Cum a fost primit Mihai Morar când a venit la platourile "Răi da' Buni"? "Niciun realizator TV din România nu are curajul să facă aşa ceva!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Morar îi salută pe telespectatorii Antenei Stars în fiecare seară la emisiunea "Răi da' buni", de la ora 19:45. În această seară, a început emisiunea într-un mod inedit. Prezentatorul a povestit cine l-a aşteptat în parcarea din faţa studiourilor.

"Nu schimaţi canalul vă rog frumos pentru că ceea ce o să vedeţi la această emisiune este ceva ce nu are curajul să facă niciun realizator de emisiuni din România. Ştiţi că la noi în televiziune este cu desfăşurător, cu programări, ştim cu zile înainte ce urmează să facem. Dezvoltăm subiecte. Astăzi mi s-a întâmplat următorul lucru. Azi înaintea emisiunii cu jumătate de oră îmi parchez maşina în faţa studioului şi nici nu apuc să mă dau jos, că vin două doamne la mine şi îmi spun: "Bună seara, domnul Morar. Am venit la dumneavoastră, am venit să cânt. Trebuie să cântăm acum repede că apoi avem tren la Caracal!" Le-am întrebat dacă au programare, mi-au zis că nu au, dar ele vor să cânte repede," a spus Mihai Morar.

Cele două doamne au fost invitate în platoul emisiunii şi au făcut un adevărat spectacol.

Urmăriţi imaginile de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest