Cum a reuşit Amalia Năstase să dea jos 23 kilograme, în aproape 100 de zile! Ce are voie să mănânce VIDEO

 

Amalia Năstase a slăbit 23 de kilograme, în mai puţin 100 de zile. Şi nu vrea să se oprească aici! Fosta soţie a lui Ilie Năstase este pregătită să revină la silueta pentru care o invidiau, în trecut, toate femeile.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Amalia Năstase a declarat că mai vrea să slăbească în 10 kilograme. Deşi a dat jos 20 de kilograme, aceasta are planuri mari în viitorul apropiat. Vedeta susţine că ajunsese să cântărească 90 de kilograme şi nu se simțea deloc bine în pielea ei. Acum, lucrurile au început să o ia, treptat, treptat în direcţia dorită de ea şi este mândră că a reuşit să slăbească atât.

„Să reuşeşti să învingi ceva ce nu credeai că mai reuşeşti să învingi. Este un entiment de putere. M-am îngrăşat în ultimii 5 ani vreo 35 de kg. Am fost gravidă, m-am îngrăşat, am slăbit imediat. M-am îngrăşat mâncând. În timp s-au încetinit arderile şi trebuia să mănânc mai puţin. Ţineam o cură o lună jumate şi treptat am introdus iar alimentele care mă îngrăşau.” a spus Amalia Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest