Cum a scăpat Oana Zăvoranu de puşcărie? Află schema secretă prin care l-a îmbunat pe medicul şantajat

 
+2 click pentru
galerie

Conflictul dintre Oana Zăvoranu şi doctorul Marek Vâlcu a ajuns la final prin intermediul unei înţelegeri de comun acord. Mărioara Zăvoranu şi avocata medicului au făcut declaraţii incendiare, în direct, la "Răi da buni". Oana a scăpat de riscul de a ajunge în spatele gratiilor.

"Nu mi-a fost frică pentru că ştiu că Oana n-a şantajat pe nimeni. Oanei i-a plăcut întotdeauna dreptatea. Nu mi-a fost niciodată teama asupra sentinţei pe care ar fi putut să o primească Oana şi nici a doctorului Marek Vâlcu. În neştiinţă de cauză cred că s-au pripit amândoi. Doctorul Marek o cunoaşte pe Oana de când era mică. Oana s-a enervat când a aflat că a fost influenţată negativ de un alt doctor. Oana nu l-a şantajat pe doctorul Marek, ci l-a ameninţat", a declarat Mărioara Zăvoranu la emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.

"Am cunoscut-o pe Oana Zăvoranu cu ocazia acestei anchete şi din discuţiile cu ea, împreună am ajuns la această concluzie. Ea neavând cunoştinţe medicale, Oana a fost indusă în eroare de un alt medic. Nu era corect ca Oana să răspundă în faţa legii. Ne-am întâlnit la secţia 12 de Poliţie, în urmă cu trei săptămâni. Aşteptând în anticameră am avut o discuţie din care s-a născut această mediere. Atunci şi-a exprimat dorinţa că vrea să se împace cu doctorul Marek. I-am expricat doctorului că Oana a fost influenţată, iar Marek Vâlcu a fost de acord cu mediere", a declarat Katia Cicală, avocata doctorului Marek Vâlcu la emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest