Cum au decurs ultimele zile din viaţa lui Vadim Tudor? Fiica lui a făcut mărturisiri cutremurătoare: "A avut o presimţire!"

 
+3 click pentru
galerie

Familia lui Corneliu Vadim Tudor trece prin momente cumplite, de când policianul a încetat din viaţă. În aceste momente au loc ultimele pregătiri pentru înmormântarea publicistului, iar la biserica unde a fost depus trupul său însufleţit s-au strâns sute de oameni.

Fiica cea mică a lui Vadim Tudor, Jeni, a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars şi a povetit cum au decurs ultimele din din viaţa tatălui ei.

"O zi îngrozitoare, un gol imens, răul abia de mâine încolo o să înceapă. E un gol imens pentru întreaga Românie, un mare om. Dumnezeu ne-a dat puterea asta şi ne-a liniştit, aşa a fost să fie. Mama este de neconsolat, orice i-ai spune, nu ai ce să îi spui, sora mea a început să plângă din nou. Eu mă ţin mai tare pentru mama. Familia ne este alături, dar şi oamenii care au fost în partid, dar nu mulţi, îi numeri pe degete.

Marea dorinţă a tatălui meu a fost să-i ducem moştenirea mai departe.  Mi-am dat seama că el avea o presimţire, după ce a scris ultima poezie, nu vroia să meargă la doctor," a spus Jeni, fata cea mică a lui Vadim Tudor, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Antena 1, captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest