Daniela Gyorfi, îngenuncheată de durere şi de dor! S-au împlinit şase ani de când şi-a condus mama pe ultimul drum VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi a fost invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” unde a vorbit despre momentul în care şi-a condus mama pe ultimul drum. Chiar dacă au trecut şase ani de atunci, artista a mărturisit că îşi aminteşte perfect momentul acela şi că durerea nu a dispărut.

În cadrul emisiunii moderate de Mihai Morar, Daniela Gyorfi a mărturisit că în primul an s-a trezit în imposibilitatea de a mai cânta. Motivul? Din cauza durerii pe care i-a pricinuit-o pierderea mamei sale. Astăzi s-au împlinit şase ani de când cea care i-a dat viaţa a trecut în nefiinţă, dar trecerea timpului nu i-a alinat din durerea.

"I-am făcut parastas sâmbăta trecută, am fost la cimitir şi tot îi povestesc, tot îi spun... Ea înţelege fără cuvinte. (...) În primul an am crezut că nu mai pot să mai cânt. Nu că-mi pierdusem cheful, pentru că eu fac meseria asta pentru că îmi place. Nu banii sunt cei mai importanţi. Am crezut că nu mai pot! Am avut doi căţei care au murit imediat după mama mea. Asta n-a fost întâmplare... Mi-am revenit foarte greu. Şi acum îmi este foarte greu. Tot timpul plâng în inima mea. Nu vreau milă, compasiune... Eu în sufletul meu, aş minţi dacă aş spune că am trecut peste. Am avut o mamă deosebită. (...) Îmi aduc aminte de ceea ce spuneam tot timpul. Caut o căldură şi ceva ce nu mai pot avea. Îmi aduc aminte de sfaturi, dar este greu. E foarte greu. Maria are ceva din mama mea, dar este şi prea mică. Noi suntem foarte apropiate. Deocamdată este mică. Maria a înţeles, înţelege... spune nişte lucruri pentru vârsta ei, e foarte înţeleaptă. Niciodată nu stau să plâng în faţa ei, dar îi explic exact ce îmi spunea şi mama mie" a declarat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest