De ce a avut Mihai Morar nevoie de mască de oxigen? Prezentatorul a explicat cum a ajuns în această situaţie

 
+3 click pentru
galerie

Mihai Morar a fost surprins, ieri, într-o serie de ipostaze incredibile, prezentatorul emisiunii ”Răi, da` buni” șocându-i pe toți cei care l-au văzut. Vedeta TV a avut nevoie de o mască de oxigen.

Prezentatorul TV a invitat-o pe Andreea Berecleanu în platoul emisiunii de la "Răi da' buni", de la Antena Stars, care a explicat ce s-a întâmplat acolo.

"M-au luat şi acum transpiraţiile gândindu-mă la cum a fost ziua de ieri. M-a sunat mama speriată, colegii de generală, toţi au vrut să ştie dacă sunt bine. Credeţi-mă, nu mi-a fost deloc uşor. Am vrut să fac un experiment să văd cum e să fii în pielea unei femei. După prima şedinţă, am dormit mult mai bine. Somnul a fost mult mai odihnitor. O oră de stat în acea capsulă, în camera hiperbară, echivalentul a o lună petrecută la munte," a spus Mihai Morar, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Aceşti colegi ai mei pot oricând să dea lecţii de cum să faci un jurnal tabloid şi vorbesc serios pentru că este o practică internaţională. Dacă vreţi să vindeţi un ziar, un site, dacă vreţi să vindeţi o ştire, apelaţi la Spynews.ro şi o să vă înveţe ei cum. Pentru că dacă nu aş fi ştiut eu că Mihai a fost pe mâini bune ieri, chiar aş fi crezut. Este vorba despre o clinică unde se fac astfel de tratamente medicale, dar şi de înfrumuseţare," a spus Andreea Berecleanu.

Aflaţi toate detalii în materiile de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest