De ce nu se întoarce Irinel Columbeanu din America. Omul de afaceri a dezvăluit ce îl ține acolo și a vorbit despre Mr. Pink

 

Toată lumea îl dădea dispărut pe Irinel Columbeanu, însă acesta este cât se poate de fericit și de liniștit în America.

Omul de afaceri a plecat să viziteze America împreună cu fiica sa, pe care a dus-o la mama ei, Monica Gabor. Acesta a dezvăluit la ”Răi da'buni” de ce a rămas mai mult în străinătate.

”De ce să știe cineva de mine? Dacă cineva ți-ar putea deschide cartea vieții, cred că am putea face mai multe alegeri în viață. Eu vă propun să îi mulțumim cu toții domnului Rădoi. Ieri am avut o mică discuție despre acest subiect, că datorită domnului Rădoi vă stăm la dispoziție să vorbim lucruri serioase. Aș fi încercat să țin această excursie în America împreună cu fiica mea secretă. La solicitarea Irinei, în primul rând, părinții ei au luat decizia de a prelungi șederea în America până la o dată pe care nu o voi dezvălui, pentru ca Irina să petreacă mai mult timp cu mama ei. Am învățat multe în această perioadă”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Omul de afaceri a fost întrebat despre fosta sa soție, dar și despre Mr Pink.

”Nu vreau să discutăm despre Monica, nu este vorba despre un mister, ci de o promisiune pe care mi-o doresc să o țin. No comment” a spus Irinel despre o posibilă întâlnire cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor

”Cred că Irinel Columbeanu se va muta în America. Dacă mai stă două săptămâni aici, cred că se mută aici”, a dezvăluit Nick Rădoi despre prietenul său.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest