De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Gabriela Cristea mamei sale când a aflat că este pe patul de moarte?

 
+3 click pentru
galerie

Eugen Cristea duce o viaţă grea de când soţia lui a trecut în nefiinţă, iar cei doi copii ai săi parcă au uitat complet de existenţa lui. Gabriela Cristea nu a mai vrut să audă de părinţii ei după ce, după spusele mamei sale adoptive, a fost gonită de acasă.

Tatăl Gabrielei Cristea, Eugen a intrat în direct în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a povestit lucruri de-a dreptul cutremurătoare despre relaţia

"Sunt foarte bolnav, dar problema mare sunt aceşti doi copii, dacă poţi să îi numesc copii. Eu de la Gabriela nu îmi doresc mare lucru, vreau doar să meargă la maică-sa la mormânt, este ultima dorinţă a maică-si după cum ea ştie. Vreau să o întreb ce simţea ea când a auzit din gura doamnei: "Vino să mă vezi fetiţa mea!". Noi nu o judecăm pe Gabriela, noi cerem ceva de la ea. Vreau să meargă la maică-sa la mormânt înainte ca eu să închid ochii. Am greşit că le-am dat libertate foarte multă. Le-am satisfăcut toate dorinţele, şi pentru asta suntem vinovaţi şi eu şi maica-sa Dumnezeu s-o ierte.

Eu când am venit de unde am venit din străinătate, ea nu era acasă, era la spital. Şi m-am dus a doua zi cu răposata, era la spital, mă rog, făcuse o greşeală, a fost greşeala ei, eu dacă eram acasă nu se întâmpla chestia asta. A făcut o întrerupere de sarcină, nu era căsătorită, în sfârşit.

Aş suna-o dar nu am numărul ei de telefon. Şi dacă o sun şi nu vorbeşte sau îmi închide telefonul? Şi aşa am destulă durere. Dacă îmi mai face şi chestia asta... o să fiu un om terminat. M-am dus o dată şi cu un buchet de flori la ea şi nu a vrut să mă primească. Mama ei era pe moarte şi fratele ei i-a spus asta, iar Gabriela a zis: "Poate să moară că nu mă interesează!" Vă jur pe mormântul soţiei mele că aşa zis. Noi nu i-am zis vorba grele, dar ea ne-a arucat nouă vorbe grele.

Pe Tavi Clonda îl consider ginerele meu. Sunt mândru de viitorul ginerele, nu ştiu dacă el mă consideră socrul lui, dar eu îl consider ginerele meu. Am multă stimă şi respect pentru el," a spus Eugen Cristea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Foto: Facebook, Captură Antena Stars

M.T.

pe care o are cu prezentatoarea TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest