Deea, de la "Insula Iubirii", a refuzat să o confrunte pe mătuşa ei, în direct! Reacţia neaşteptată a brunetei după ce a fost acuzată că este vinovată de moartea tatălui ei!

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Ienciu, cunoscută sub numele de Deea,  s-a făcut cunoscută după participare la show-ul "Insula Iubirii", de la Antena 1, unde şi-a lăsat iubitul pe care-l avea de la 4 ani, pentru a se iubi cu Tomiţă.

Recent, bruneta a participat şi la "X factor", unde a povestit juriului despre moartea tatălui său, iar pentru prestaţia ei a primit trei de "Da".

Mătuşa ei a intrat din, astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a continuat seria acuzaţiilor grave la adresa ei. Mihai Morar a spus că a încercat să o contacteze şi să o convingă să intre în direct pentru a avea loc o discuţie corectă. Reacţia Deei a fost total surprinzătoare.

"Fratele meu s-a simţit din ce în ce mai rău. Noi l-am tot adus în Germania, cu asistente medicale, şi când se simţea mai bine, apoi au început din nou problemele cu Deea. Ba cu video chat-ul, ba nu mergea la şcoală, nu a făcut o oră de practică în viaţa ei," a spus mătuşa Deei, de la "Insula Iubirii", de la Antena Stars.

"Astăzi am simţit că este o luptă puţin inegală şi am rugat-o să intre pe telefon ca să avem o discuţie în direct. Deea mi-a spus în felul următor: Că nu acceptă să dea niciun răspuns acuzaţiilor dumneavoastră şi mi-a scris aşa: "Bună Mihai. Nu îmi doresc să apar cu acest subiect. Pentru mine este mai importantă liniştea sufletească a tatălui meu, decât imaginea mea. Mulţumesc pentru înţelegere", asta mi-a scris ea," a spus Mihai Morar.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest