Denisa Nechifor, pregătită să se aşeze la casa ei! Ce zice de relația cu Adrian Cristea: „Vreau un bărbat care să ia deciziile” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Nechifor este pregătită să îşi întemeieze o familie şi să se aşeze la casa ei. Deşi este o femeie independentă, se pare că vedeta doreşte să se stabilească odată pentru totdeauna. Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, aceasta a oferit detalii din vacanţele în care a fost, precum şi despre relaţia cu Adrian Cristea.

„Când am o relaţie, când am iubit, merg cu iubitul, când n-am, merg singură. Depinde şi ce fel de iubit ne dorim, depinde şi cât respect vrem. (...) N-am voie să mai am un copil, nu prea am voie să am un iubit. Cred că dacă ar vedea că sunt cu cineva care m-ar iubi, va fi maleabilă (n.r. Rania, fiica sa) la un moment dat, pentru că eu îmi doresc. Pentru mine, mai important decât orice vacanţă este familia. Ceea ce îmi doresc eu, de fapt. O familie completă, cu un bărbat în capul mesei, care să ia deciziile, cu încă un copil. (...) Mi-am propus să călătoresc mult în vara aceasta. Îmi place să vizitez locuri noi. Am fost la o nuntă în Mykonos, apoi am plecat în luna de miere cu niște prieteni. Mi-ar plăcea să merg în vacanță și cu un bărbat. Eu cred că mă voi stabili și la casa mea, dacă nu aș crede, nu aș avea nici o șansă.” a declarat Denisa Nechifor.

Mai mult de atât, în urmă cu cecva timp, Denisa Nechifor a mărturisit că fiica sa Rania şi Adrian Cristea au o relaţie excelentă şi că se înţeleg extraordinar.

"Trebuie să mă ocup de Rania, Adrian este noua bonă a Raniei. Eu am ajut grijă ca Rania și Adrian să aibă o relație bună. Sunt într-un echilibru, mi-am propus ca anul acesta să formez o familie completă.", a mai spus Denisa Nechifor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest