Desfigurată cu ACID de fostul iubit! O mamă a doi copii trece prin cele mai crunte momente

 
+2 click pentru
galerie

O femeie din Bucureşti a ajuns victima bărbatului de la care spera să primească tot ceea ce avea nevoie. Mamă a doi copii, Alina cu greu îi mai poate creşte pe micuţi, după ce fostul ei iubit a mutilat-o pe viaţă şi i-a spulberat orice şansă de a avea o viaţă normală.

Şi-a crescut cei doi copii singură, iar apoi s-a îndrăgostit de cel care avea să o nenorocească pe viaţă. Alina cu greu mai poate privi oamenii în ochi, după ce fostul ei partener s-a răzbunat în cel mai aspru mod cu putinţă, deranjat de faptul că femeia a vrut să pună capăt relaţiei cu el.

Crizele de gelozie ale bărbatului începuseră mult mai timpuriu, însă poliţiştii de la secţiile 3 şi 5 din Capitală nu au luat niciun fel de măsură, în ciuda faptului că au existat şi certificate medico-legale, ca urmare a bătăilor primite de femeie.

"Ieşeam de la tura de noaptea de la un magazin alimentar, unde lucram eu, iar un individ a aruncat acid pe faţa mea. Au urmat trei zile în care am fost în comă. Nu am ştiut nimic de nimeni, de copiii mei. Nu am vrut să mă mai văd cu el. Erau momente în care începea să mă ameninţe cu cuţitul, mă bătea din cauza geloziilor lui, erau mai multe. În anul 2012 am ales să plec din locuinţa în care stăteam cu copiii mei, dar m-a urmărit în continuare. Au existat şi plângeri penale la secţia nr 3 de Poliţie, dar şi la secţia 5. El a pus mai mulţi băieţi care m-au bătut pe stradă, există şi certificate medico-legale. Fostul meu iubit se află în puşcărie acum, dar mă ameninţă şi de acolo",
a povestit victima, la "Răi da' Buni".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captura Antena Stars

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest