Dezvăluiri cutremurătoare! Raluca Macovei şi Răzvan Dumitrescu au spus noi detalii din spatele conflictului dintre Marioara şi Oana Zăvoranu

 
+3 click pentru
galerie

Moartea Marioarei Zăvoranu a impresionat o ţară întreagă. Iar mai mult decât atât, declaraţiile Oanei din ultimele zile au stârnit multe controverse. Cu toate acestea, în momentul în care a realizat că a rămas fără părinţi, bruneta a fost cuprinsă de o durere cumplită.

Raluca Macovei şi Răzvan Dumitrescu au intrat în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars şi au vorbit despre mai multe detalii din spatele conflictului dintre Oana Zăvoranu şi mama ei. Mai mult decât atât, au comentat şi stările diverse prin care a trecut Oana în ultimele zile.

"Au fost mulţi oameni lângă ea. Este o perioadă nefericită, în care nu îşi mai au rost cuvintele. Astăzi, Oana era puţintel mai bine, dar nu era într-o stare foarte bună, dar  sper să îşi revină şi să fie aşa cum o ştim noi. Plânge încontinuu. Se uită la obiectele ce i-au parvenit în urma decesului, obietele care au fost spital şi nu face altceva decât să se uite le ele şi să plângă. Multă lume nu ştie că Oana a fost la spital la mama ei cu gândul de a se împăca cu ea, a aşteptat o îmbrăţişare de la ea. Iar doamna Marioara, Dumnezeu s-o odihnească, nu a vrut. Ea nu se aştepta nicio secundă ca mama ei să se ducă. A spus lucruri la nervi şi abia în momentul în care a murit a realizat cât de rău îi părea că nu a făcut pace cu ea. Ea şi-a dorit să se împace cu toată familia, pentru că ştia că bucuria mamei ei a fost să fie împăcată cu Gigi," a spus Raluca Macovei, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Am vorbit cu Oana la telefon, cred că tot ce ar fi făcut ea nu ar fi fost bine, indiferent de ce decizie ar fi luat. Chiar dacă Marioara ar fi fost îngropată după cum spunea gura lumii, tot ar fi fost un lucru care nu era bine făcut. Ulterior am aflat de ce era geloasă pe Gigicu. Din câte am înţeles, doamna Marioara ar fi avut o datorie morală faţă de Gigicu, după cum ştiţi ea a pierdut două fetele cutremurul din 77', a pierdut şi părinţii adoptivi, care erau părinţi naturali pentru Gigi. De asta i-a donat 75% din acţiuni şi l-a angajat la firma ei. Eu am vrut să fiu de partea Oanei, dar ulterior am aflat toate astea," a spus şi Răzvan.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest