Din ce face bani Fizz de îi întoarce cu lopata? Declaraţii, în exclusivitate, direct de la artist: "Oricine poate să investească” VIDEO

 

Invitat la "Răi’ da Buni”. Fizz, pe numele său real Bogdan Croitoru, a venit să-și anunțe întoarcerea în lumina reflectoarelor. Cunoscut drept unul dintre cei mai excentrici artişti ai anilor 2000, cântăreţul a mărturisit din ce a făcut bani de îi întoarce cu lopata.

În ultimii trei ani, cât a stat departe de tot ce a însemnat showbiz, şi-a găsit o nouă menire. Se pare că acesta a studait mult pentru a deveni un tenace om de afaceri, motiv pentru care în ultima perioadă a investit în Bursă, cumpărând multe acţiuni la Facebook şi Apple. Deşi au fost numeroase scandaluri în ceea ce priveşte platforma în care a investit, acesta nu s-a lăsat, ci din contra, investeşte în continuare.

Fizz îşi pregăteşte întoarcerea în forţă pe sticlă, iar totul a debutat cu un test. Artistul şi-a redeschis paginile de facebook şi instagram pentru a vedea ce impact ar avea asupra oamenilor, iar pentru că a primit recenzii foarte bune, s-a hotărât să reapară în industria muzicală.

„Am zis că fac muzică de plăcere. Acum două săptămâni am relansat paginile de instagram şi facebook şi am avut peste 1 milion 300 de vizualizări. (...) În ultimii 3 ani, cât am lipsit am descoperit bursa. Şi ca în orice domeniu în care îmi place să mă implic, am studiat foarte mult şi tot e nebunia asta cu social media, am luat nişte acțiuni la Apple, Facebook.” a declarat Fizz, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest