Din groapa de gunoi, pe podiumurile de modă! Povestea impresionantă a fetiţei cu chip angelic din Glina/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

De la groapa de gunoi a ajuns pe podiumurile de modă! „Păpuşa de Glina” pe care frumuseţea a scos-o din anonimat îşi spune povestea pentru prima oară într-un platou de televiziune. Invitată la emisiunea „Răi da’ Buni” alături de mama ei, Adina Asăvoaie a mărturisit ce anume s-a schimbat în viaţa ei, după ce i-a fost descoperit frumuseţea, cât şi despre povestea cutremurătoare de viaţă.

La doar 13 ani, Adina Asăvoaie a reuşit sa impresioneze cu frumuseţea ei! Atât ea, cât şi cea care i-a dat viaţă au povestit printre lacrimi, despre condiţiile în care trăiesc şi despre care sunt cele mai mari dorinţe pe care le au. Mama fetiţei cu chip angelic din Glina a mărturisit că, după moartea soțului, i-a fost extrem de greu să îşi crească cei patru copii.

"I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei.", susţine mama Adinei.

Mama Adinei a dezvăluit că singurele surse de venit le reprezintă salariul de 800 de lei şi alocaţia copiilor de 600 de lei, sumele nefiind suficient de mari pentru a acoperi datoriile şi pentru a satisface dorinţele celor mici.

Dar chiar dacă, până acum, viaţa nu s-a arătat a fi deloc îngăduitoare cu familia Asăvoaie, de acum încolo, lucrurile par să o ia într-o altă direcţie. După ce a ajuns pe podium, Adina a fost contactată de multe agenţii de modă, atât pentru posibile colaborări, cât şi pentru participarea la diverse evenimente.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest