Dj Wanda, la prima apariţie publică după operaţie: "Dumnezeu mi-a tras o palmă şi mi-au căzut ochelarii!"

 
+2 click pentru
galerie

DJ Wanda a fost la un pas să rămână paralizată, după ce a fost diagnosticată cu dublă hernie. A trecut printr-o operaţie destul de grea, care a durat aproximativ trei ore. După trei săptămâni de la intervenţie, bruneta se simte mai bine şi a reuşit să iasă pentru prima dată din casă.

Invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, alături de cele mai bune prietene ale sale, Dj Wanda a povestit deschis despre experienţa dificilă prin care a trecut şi mărturisit că viaţa ei s-a schimbat total.

"Sunt la prima ieşire serioasă din casă. Astăzi se împlinesc trei săptămâni de la operaţia mea de coloană. Mă simt foarte bine. (...) I-am spus doctorului Cristescu care m-a operat: "Doctore merg pentru operaţie astăzi, gata hai să o facem!" El mi-a spus că este urgent, pentru că piciorul nu îl mai puteam mişca, aveam pareză efectiv. Şi mi-a spus că cu cât o voi face mai repede, cu atât operaţia va fi mai uşoară. Viaţa mea s-a schimbat total. Eu eram aşa foarte activă şi cred că Dumnezeu mi-a tras o palmă şi mi-au căzut ochelarii. Eu mă plângeam mereu că sunt pe drumuri. Dar m-am trezit şi am realizat că eu care eram de colo colo, am ajuns să nu mă mai pot mişca. Nu trebuie să vă gândiţi că poate astăzi nu aveţi bani sau că v-aţi supărat pe voi pentru că viaţa se poate poate schimba într-o singură secundă. Nu sunt recuperată, am doar trei săptămâni, muncesc cu mine. Cred că cel mai important este ca din punct de vedere psihic să nu cazi. Eu care am făcut trei maratoane, nu mai vreau nimic. Vreau doar sănătoasă şi să pot să merg. Cel mai important lucru în viaţa este sănătatea," a declarat Dj Wanda, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest