DJ Wanda şi logodnicul său, pe drumuri diferite cu câteva zile înainte de nuntă! „Suntem separaţi” VIDEO

 

Dj Wanda şi viitorul ei soţ australian au luat-o pe drumuri separate! Dar nu aşa cum vă gândiţi! Cei doi s-au decis să se bucure de ultimele zile de burlăcie, alături de cei mai buni prieteni, în ţari diferite.

Dj Wanda şi iubitul său, Karl sunt mai fericiţi ca niciodată. Cei doi urmează să se căsătorească pe 5 august, fix la un an distanţă de când s-au cunoscut. Aşa că, înainte de evenimentul cel mare, amorezii nu aveau cum să nu păstreze tradiţiile şi au organizat petrecerile burlacilor, respectiv burlăciţelor. Karl şi-a luat cel mai bun prieten şi fratele, în munţii Alpi, acolo unde s-au pregătit de o sesiune de hiking, iar vedeta s-a delectat cu cele mai bune prietene, cu vremea frumoasă din Barcelona.

„Suntem separaţi după un an de zile. Karl este cu prietenul cel mai bun şi cu fratele său, sunt la hikig în Elveţia, în Alpi. Aşa au decis ei să facă în petrecerea burlacilor. Pentru ei este o tradiţie importantă, care ţine de oamenii cu totul speciali, dar ei au reuşit să facă cu totul altceva. (...) Sunt la piscină la Barcelona. Vreau să spun că împreună cu Karl am luat această decizie, pentru că acum suntem doi, nu unul și a fost chiar dorinţa lui sa petrec cu fetele, undeva unde este cald, soare, piscină. Avem mare încredere unul în celălalt şi este un tip foarte deschis. Ei sunt la ei în cabană şi se uită la noi, încredere, susţinere asta contează cel mai mult. Eu nu beau alcool, dar fetele se distrează.” a declarat DJ Wanda, în exclusivitate, pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest