Doinița Ioniță, poveste de viaţă cutremurătoare! Finalista „X Factor” obligată să cânte şi să danseze, înainte de înmormântarea tatălui/ VIDEO

 

Încă de la o vârstă fragedă, Dioniţa Ioniţă a cunoscut o durere pe care niciun copil nu ar trebui să o ducă pe umeri! Finalista „X Factor” are o poveste de viaţă cutremurătoare, dar în ciuda tuturor obstacolelor pe care viaţa i le-a pus în cale, a reuşit să treacă peste şi să creeze artă din ele.

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Doiniţa Ioniţă a vorbit despre cea mai grea experienţă cu care s-a confruntat vreodată. Din cauza situaţiei materiale precare, tatăl artistei a fost nevoit să plece în străinătate pentru a strânge bani pe care să îi trimită familiei sale. Aflat pe şantier, părintele Doiniţei a făcut infarct şi a lăsat în urmă o mamă singură plină de datorii şi o fetiţă aflată la început de drum.

„Tata a plecat în străinătate când aveam 10 ani şi se întorcea de Sărbători. Tata nu mai este în viaţă de 3 ani şi asta mă sensibilează de fiecare dată când vorbesc. Mama mi-a fost aproape de fiecare dată. S-a stins în străinătate, el lucra pe un şantier şi a făcut infarct.” a spus Doiniţa Ioniţă, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”

Doiniţa Ioniţă şi mama sa au trecut prin clipe cumplite, atunci când a trebuit să aducă trupul neînsufleţit al tatălui înapoi în ţară. Iar pentru că nu aveau banii suficienţi pentru repatriere, oamenii care au auzit de situaţia prin care treceau artista şi mama sa au demarat o strângere de fonduri pentru a-l putea aduce în România pe tatăl acesteia.

„A durat foarte mult timp ca să îl aducem de acolo, pentru că noi nu aveam bani deloc şi s-a făcut o strângere de fonduri ca avem cum să îl aducem în România.” a mai spus artista.

Durerea a devenit fără margini, în momentul în care, aflată în plină ascensiune artistică, Doiniţa Ioniţă a fost nevoită să filmeze un videoclip muzical, în timp ce trupul neînsufleţit al tatălui său se afla în drum spre România, pentru a fi înmormântat.

„În acea perioadă, eu eram pe o rampă de lansare, pentru că dădusem de un manager şi aranjase o întreagă echipă de filmare. Eu trebuia să lucrez la un proiect şi când tatăl meu era în drum spre România, din Franţa, eu eram la Bucureşti şi cântam. Nu am ştiut cum să mă împart, pentru că eu trebuia să cânt şi să dansez la videoclip şi pe de altă parte ştiam că tata e acasă şi trebuia să fie îngropat.” a completat cu ochii în lacrimi, Doiniţa Ioniţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest