Dor şi suferinţă! Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, mărturisiri sfâşietoare după moartea artistului: „Zilele sunt cumplite” VIDEO

 

Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu este răvăşită de durere. Chiar dacă au luat-o pe drumuri separate din punct de vedere amoros, cei doi nu au încetat niciodată relaţia de prietenie. Printr-o intervenţie telefonică pentru „Răi da’ Buni”, fosta parteneră de viaţă a cântăreţului a vorbit despre ce anume i-a legat până în ultima clipă şi a oferit detalii despre momentele cumplite prin care trece.

Chiar dacă au trecut câteva zile bune de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu, durerea a devenit din ce în ce mai prezentă pentru Mihaela Constantinescu. Aceasta a mărturisit că abia acum începe adevărata conştientizare a faptului că cel care i-a fost alături şi la bine şi la greu, nu mai este.

„Este o perioadă sfâşietoare pentru că zilele de după sunt cumplite. Pentru că eu nu cred încă în cele întâmplate, nu pot să conştientizez și nu reuşesc să trăiesc această realitate în totalitate. Sunt foarte grele nopţile, iar dacă adorm dimineaţa este extrem de greu. Mă rog pentru că eu cred foarte mult în Dumnezeu şi ştiu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor şi încerc să fac tot ce am învăţat de la părinţii mei." a spus Mihaela Constantinescu. 

Pentru că foarte multă lume s-a întrebat cum de au reuşit să păstreze o relaţie de prietenie atât de puternică, după un mariaj nu tocmai reuşit, Mihaela Constantinescu a dorit să facă lumină în acest caz. Pe lângă cele patru decenii de când se cunoşteau, un alt element care a ajutat la fortificare prieteniei a fost compatibilitatea emoţională şi sufletească.

"Ne cunoaştem de 40 de ani, când eu aveam 20 de ani şi el 34 de ani. Întotdeauna am fost într-o relație frumoasă şi armonioasă şi niciodată nu am uitat unul de celălalt. Spuneam la un moment dat un lucru, acela că atunci când trăieşti o iubire adevărată, atunci când trăieşti ani sau doar momente, pentru că şi ele sunt importante, acesta este un cadou de la Dumnezeu şi cu omul acela nu te poţi certa, măcar pentru momentele respective. (...) Noi ne-am asemănat foarte mult, tocmai de aceea am rămas atât de uniţi, indiferent pe cine am avut eu sau pe cine a avut el în viaţa lui. Ne-am asemănat în gândirea sufletului, faţă de marea masă de oameni” a completat fosta soţie a lui Mihai Constantinescu pentru „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest