După ce şi-a pus viaţa în pericol cu pastilele de slăbit, Mariana Roşca a intrat la regim! Cum a dat jos 5 kilograme în 2 săptămâni

 
+3 click pentru
galerie

După ce şi-a pus sănătatea în pericol din cauza pastilelor de slăbit, Mariana Roşca a reuşit să dea jos kilogramele în mod sănătos, după cum spune ea. Cu toate acestea, blonda a recurs la un regim alimentar destul de strict.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Mariana Roşca a spus ce a mâncat pentru a reuşi să slăbească 5 kilograme în doar două săptămâni.

"Nu mi-ai văzut mijlocul, am slăbit, dar de data asta să dai. Acum doi ani de zile ajunsesem la 68 de kilograme şi chiar voiam să slăbesc cu orice preţ. În mintea, voiam să slăbesc cu orice preţ. Am fost la nutriţionist, care mi-a recomandat să iau pastile pe bază de plante. Mi-a dat 13 pastile pe zi, toate bază de plante.

Am ajuns la spital, de la nesomn, de la nemâncat. Mi-au dat un tratament ca să îmi revin.

Acum am slăbit în două săptămâni 5 kilograme, am slăbit sănătos, adică făcând foamea. Pur şi simplu am mâncat o singură salată pe zi la ora 6 seara. Şi după ce am slăbit aceste 5 kilograme, am început să mănânc din nou sarmale. Acum înainte să vin la tine am mâncat 10 sarmale. Dacă în două săptămâni, nu mănânc mi se micşorează stomacul. Mănânc o salată iceberg cu o ceapă, sare, piper, ulei de măsline," a spus Mariana Roşca, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest