Durere fără margini în viaţa Mihaelei Moise! Primele declaraţii după moartea bunicii: „Era singura care mi-a rămas” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Mare durere în familia Mihaelei Moise! Fosta colegă a lui Dan Capatos şi-a pierdut şi ultima urmă de copilărie odată cu cele mai dragi fiinţe. În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Meme a povestit cu regret despre cea mai mare dramă din viaţa ei.

Meme şi-a pierdut bunica din partea mamei, în luna decembrie a anului trecut, iar la sfârşitul lui septembrie, a trecut în nefiinţă şi bunica din partea mamei. Cel mai mare regret al fostei colege a lui Dan Capatos este faptul că fiica sa nu a apucat să îşi cunoască bunica, tragedia întâmplându-se mai devreme decât şi-ar fi închipuit

"Mi-am pierdut şi ultima urmă de copilărie odată cu bunica mea din partea tatălui... Era singura care mi-a mai rămas, ca să spun aşa. N-a apucat s-o vadă pe Katia. M-a văzut doar însărcinată... Era foarte greu s-o duc la Brăila pe Katia. Am tot zis că o duc, dar uite că n-a mai apucat s-o vadă. La mine se dublează tot timpul. Sâmbăta dimineaţă au înmormântat-o pe mamaie şi aveam şi parastasul mamei de trei ani", a spus Mihaela Moise la "Răi Da Buni".

Mihaela Moise, mesaj emoţionant după moartea bunicii

"Odată cu tine am pierdut și ultima urmă de copilărie! Drum lin către cer, mamaia mea iubită! 💔", a scris Mihaela Moise, pe reţelele sociale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest